The form was made in the application formees.com
Online tool for creating forms

Fictieverslag

Titel:H.I.V.E.S. Hoger Instituut Voor Eersteklas Schurken.

Schrijver:Mark Walden.

Het is oorspronkelijk een engels boek en in Engeland heet het H.I.V.E. Higher Institute of Villainous Education.

Ik vind het een heel leuk en spannend boek. Vooral het spannende vond ik heel leuk. De helft van het boek vond ik het heel spannend.

Inleiding

Het boek gaat over dat Otto Malpense de minister president op een heel bijzondere wijze heeft laten aftreden waardoor hij op H.I.V.E.S. komt. H.I.V.E.S. is een school voor criminele kinderen die allemaal wel iets spectaculairs hebben gedaan. Hij komt aan op H.I.V.E.S. in een helikopter samen met Wing, een jongen die heel goed is in karate. Al snel merken ze dat ze weg willen. Dus ze bedenken een plan samen met 2 meisjes, Laura en Shelby. Allebei zijn ze heel gespecialiseerd in dingen. Laura is bijvoorbeeld heel technisch. Ze werd op school gepest en heeft toen in een militair bewakingssysteem ingebroken om te zorgen dat F-16's over een ander gebied gingen waken. Ze wist zelf niet waarom ze het heeft gedaan, maar ze vond het wel grappig. Shelby was heel gespecialiseerd in bewakingssystemen uitschakelen. Ze heeft de belangrijkste diamanten gestolen en de beste bewakingsystemen ontweken. Samen proberen ze van het eiland af te komen.

Middenstuk

Mijn opdracht die ik heb gemaakt is Moreel dilemma

Dit was de opdracht:

Noteer een moreel dilemma uit het boek. Wat is precies het probleem? Welke keuze(s) maakt de hoofdpersoon? Heb je daar begrip voor? Wat zou jij doen?  

Otto had 2 keuzes. Of hij koos om te ontsnappen van het eiland en dan weer in het weeshuis te gaan wonen. Of hij bleef op H.I.V.E.S. om daar een mega crimineel te worden. Ik zou zelf ontsnappen en dan in het weeshuis weer gewoon een normaal leven te lijden in plaats van allemaal criminele dingen te doen.

Slot

Ik vond het een heel leuk een spannend boek en dit was de eerste keer dat ik echt in het boek zat. En het was zelfs zo spannend dat ik het gewoon uit moest lezen.